Uw salon voor de beste Massages & Life Coaching in Eindhoven

Massages: ontspanningsmassage | hotstone massage | kruidenstempelmassage | sportmassage

Des Fleurs is je professionele praktijk- en massage salon in Eindhoven Noord met focus op het verbeteren van je welzijn in een relaxte ambiance. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een aangename geur, rustgevende muziek en een warme belichting. Dit brengt je meteen in een fijne en ontspannen sfeer.

Des Fleurs is gespecialiseerd in massages en diverse massage technieken waaronder: ontspanningsmassage, hotstone massage, kruidenstempelmassage, gezichtsmassage, sport massage, lage rugklachten massage,  nek- en schouder massage.

Wil je tot rust komen, stress verminderen of jezelf verwennen met een heerlijke massage? Hieronder vind je de verschillende massages:Ontspanningsmassage


Deze weldadige lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën en de sfeervolle ambiance laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten weggaan. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.Prijzen:

60 minuten = €60,-
90 minuten = €90,-

Maak direct afspraak


Thaïse Kruidenstempelmassage


De kruidenmelanges die gebruikt worden tijdens deze Thaise massage zijn in buideltjes vermengd om te reinigen, te ontspannen en te activeren. De combinatie van de weldadige kruiden en de warmte zorgt voor een bijzondere ontspanning. De kruidenstempels activeren de spieren en de afvalstoffen worden afgevoerd.Prijs:
 60 minuten = €60,-

Maak direct afspraak


 


Hotstone Massage


Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht uw spieren en ontspant lichaam en geest.

 

Prijs: 60 minuten = €60,-

Maak direct afspraak
K
lassieke Gezichtsmassage


Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe. Het kan vermoeidheid, spanningen en hoofdpijn wegnemen. Het verbetert de conditie van uw huid, verstevigt het spierweefsel en bevordert de doorbloeding. Bij een gezichtsmassage wordt het decolleté, de hals en het gelaat gemasseerd. In mijn praktijk geef ik zowel afzonderlijke gezichtsmassages als geïntegreerd in een behandeling.

Prijzen:
30 minuten = €35,-
60 minuten = €60,-

Maak direct afspraakSport Massage


Sportmassage is een goede manier om sneller te herstellen van sportactiviteiten of (zwaar)  lichamelijk werk. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en diverse ontstekingsfactoren veroorzaakt door training verminderen. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures


Prijs: 50 minuten = €60,-

Maak direct afspraak

 

 


Lage rugklachten massage


Lage rugmassage kan enorm verlichten. Door spanning of druk uit te oefenen op de spieren worden deze los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de verzamelde afvalstoffen worden afgevoerd. De rugmassage kan soms een beetje pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben en de doorstroming herstellen, waardoor je gerust zonder rugpijn de dag door kan komen.

Prijs: 50 minuten = €60,-

Maak direct afspraak


 


Nek- en schouder massage


Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren. Deze massage wordt toegespitst op nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders. De nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Prijs: 50 minuten = €60,-

Maak direct afspraak

 

 


In mijn praktijk met contant geld betalen, pinnen is niet mogelijk !

 
 
 
 
Opbellen
E-mail