Uw salon voor de beste Massages & Life Coaching in Eindhoven

Massages: ontspanningsmassage | hotstone massage | kruidenstempelmassage | sportmassage


Ontspanningsmassage

Massage: Ontspanningsmassage

Deze weldadige lichaamsmassage werkt stress verminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën en de sfeervolle ambiance laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten weggaan. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.Prijzen:

30 minuten = €35
60 minuten = €60,-
90 minuten = €89,-


Thaïse Kruidenstempelmassage

Massage: Thaïse Kruidenstempelmassage

De kruidenmelanges die gebruikt worden tijdens deze Thaise massage zijn in buideltjes vermengd om te reinigen, te ontspannen en te activeren. De combinatie van de weldadige kruiden en de warmte zorgt voor een bijzondere ontspanning. De kruidenstempels activeren de spieren en de afvalstoffen worden afgevoerd.Prijzen:
60 minuten = €60-


Hotstone Massage

Massage: Hotstone Massage

Laat de warme vulkanische stenen uw spieren verwarmen en comfortabele druk geven tijdens de Hotstone massage. Het eeuwenoude ritueel verzacht uw spieren en ontspant lichaam en geest.

 


Prijzen:
60 minuten = e 60,-


K
lassieke Gezichtsmassage

Massage:  Klassieke Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is geen overbodige luxe. Het kan vermoeidheid, spanningen en hoofdpijn wegnemen. Het verbetert de conditie van uw huid, verstevigt het spierweefsel en bevordert de doorbloeding. Bij een gezichtsmassage wordt het decolleté, de hals en het gelaat gemasseerd. In mijn praktijk geef ik zowel afzonderlijke gezichtsmassages als geïntegreerd in een behandeling.

Prijzen:
30 minuten = €35,-
60 minuten = €60,-


Sport Massage

Sportmassage is een goede manier om sneller te herstellen van sportactiviteiten of (zwaar)  lichamelijk werk. Blokkades in de spieren worden afgebroken, afvalstoffen worden sneller afgevoerd en diverse ontstekingsfactoren veroorzaakt door training verminderen. Het gevolg is een sneller herstel en een verminderde kans op nieuwe blessures

Prijzen:
50 minuten =  €60,-

 


Lage rugklachten massage

Massage: Lage Rugklachten Massage

Lage rugmassage kan enorm verlichten. Door spanning of druk uit te oefenen op de spieren worden deze los gemasseerd, de doorbloeding gestimuleerd en de verzamelde afvalstoffen worden afgevoerd. De rugmassage kan soms een beetje pijnlijk zijn, maar zal uiteindelijk een ontspannend effect hebben en de doorstroming herstellen, waardoor je gerust zonder rugpijn de dag door kan komen.

Prijzen: 50 minuten = €60,-


Nek- en schouder massage

Massage:  Nek- en Schouder Massage

Tegenwoordig zitten veel mensen lang aan de computer of in de auto. Ook werken we vaak onder hoge prestatieverwachtingen van onszelf en onze omgeving. Dit kan al snel leiden tot stijve spieren. Deze massage wordt toegespitst op nek en schouders. Deze vorm van massage is erg populair omdat veel mensen last hebben van spanningen in de nek en schouders. De nek- en schoudermassage zorgt voor ontspanning van deze spieren. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden. Door middel van deze massage wordt de doorbloeding van de spieren geactiveerd.

Prijzen: 50 minuten = €60,-


Pinnen is in mijn praktijk niet mogelijk!
Er worden in mijn praktijk geen seksuele handelingen verricht!

 
 
 
 
Opbellen
E-mail