medische Massage & Life Coaching

Algemene voorwaarden


 1. Geen erotische handelingen
  In Praktijk Des Fleurs worden geen erotische handelingen verricht. Bij 
  seksuele toespelingen wordt de massage of coaching gelijk beëindigd.
 2. Behandelingen:
  Behandeling alleen mogelijk volgens telefonische afspraak met zichtbaar nummer, geen zichtbare nummers worden niet beantwoord. Er vindt geen contact via SMS of Whatsapp plaats.
 3. Aankomsttijd:
  Heeft u een afspraak, dan vraag ik u om echt op deze tijd aanwezig te zijn. Te laat komen, gaat ten koste van de totale behandeltijd.
 4. Annulering:
  Alle afspraken kunnen kosteloos tot 24 uur van te voren, tijdens werkdagen geannuleerd worden. Als u zonder afzegging de afspraak niet nakomt, ben ik genoodzaakt het volledig tarief in rekening te brengen.
 5. Betaling:
  Alleen contant betaling mogelijk, of met een tikkie.

 

LET OP : Voor nieuwe klanten geldt dat de 1e afspraak vooraf in rekening wordt gebracht. Dit kan middels een betaalverzoek, indien de betaling nog niet is ontvangen staat de afspraak  niet vast.
Tevens geldt deze regel ook voor klanten die enkele weken vooruit willen boeken , en dan geldt annuleren minimaal 3 werkdagen van te voren.
Helaas heb ik de afgelopen maanden moeten constateren dat diverse nieuwe klanten afspraken niet na zijn gekomen en ook niet betaald hebben voor gemaakte kosten. Voor iedere afspraak wordt er tijd gespendeerd aan voorbereiding van de ruimte en de gebruikte middelen ( zoals, olieën verwarmen, verwarmen  of koelen van de salon etc. Daarnaast heb ik daardoor ook klanten  teleur moeten stellen, omdat het behoorlijk druk is en mogelijk vol zit. we handelen allemaal te goeder trouw, maar helaas is deze regel kenbaar nodig. Ik vertrouw op ieders begrip hiervoor.

 


 
 
 
 
Opbellen
E-mail