Over Mij

Mijn naam is Dorien Bour en ik woon in Eindhoven en heb na het volgen van diverse opleidingen ruime ervaring opgedaan met Life Coaching en het geven van massages.Hoe ik begonnen ben met dit werk.

Life Coaching

Als kind kwam ik al altijd al op voor iedereen en wilde mensen helpen. Dit gevoel van zorgen en willen helpen groeide met de jaren.

De ervaringen die ik zelf heb opgedaan , hebben mij veel inzicht gegeven die ik graag wil gebruiken om andere mensen te helpen en aansturen daar waar nodig. Want iemand die je kan helpen doordat diegene zich goed kan inleven in de pijn die je voelt door eigen ervaring, lijkt mij beter dan iemand die alleen vanuit de boeken werkt. Daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in Life Coaching en heb me hierin verdiept. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd die mij de juiste gereedschappen geven om mensen te kunnen helpen.

Massages

5 jaar geleden ben ik geïnteresseerd geraakt in de wereld van de massage. Ik heb diverse massage opleidingen gevolgd, namelijk: de ontspanningsmassage, de thaïse-kruidenstempel, de klassieke gezichtsmassage,de hotstone-massage, de nek en schouderklachten massage, de lage rugklachtenmassage en de sportmassage. Ik vind masseren heerlijk om te doen en ik geniet van het feit dat mijn cliënt(e) ontspannen en voldaan de dag verder kan gaan na mijn massage.

Jarenlang heb ik heel erg last gehad van mijn onderrug. Als ik ziek was kon ik niet in bed blijven liggen door de pijn in mijn rug. Ook als ik diverse werkzaamheden had verricht was de pijn ondragelijk. Dit heeft mij ertoe gezet mij te gaan verdiepen in het behandelen van lage rugklachten. En zo ben ik een opleiding gaan volgen over hoe je lage rugklachten moet behandelen met behulp van massage en rek technieken.Hier ben ik in gespecialiseerd geraakt. Het is namelijk niet nodig (tenzij je afwijkingen hebt) om je aan je rug te laten opereren, bij de juiste behandeling en oefeningen (die ik je mee naar huis geef) kan het probleem al verholpen worden.

Ik ben tevens ook gespecialiseerd in nek en schouder massages. Omdat heel veel mensen last hebben van dit gebied en er onnodige pijn aan overhouden. Hoofdpijn/migraine kan tevens door dit gebied ontstaan. Ook hierin weet ik pijn weg te halen of te verlichten.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail