medische Massage & Life Coaching

 

Life Coaching

Loop je voortdurend tegen dezelfde problemen aan? Zit je met onverwerkte emoties? Willen je relaties of vriendschappen maar niet soepel verlopen? Heb je veel verdriet, woede of pijn en weet je daar niet mee om te gaan? Leef je een leugen? Ben je bang om nee te kunnen zeggen? Zoek je een persoon die je kunt vertrouwen, niet oordeelt of jou veroordeelt? Of wil je gewoon kracht krijgen om verder te kunnen met naar je doel toe te werken? Dan ben ik degene die jou kan helpen via mijn Life Coaching.

Ik ben van nature een gevoelsmens en voel heel veel van andere mensen aan. Ik doorzie mensen en hun problemen heel snel. Vaak weet ik dan ook direct de vinger op de gevoelige plek te leggen. Deze gave zorgt ervoor dat ik mensen de juiste raad kan meegeven en ze goed kan helpen. Bij Life Coaching draait het altijd om de drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

De coaching bestaat uit een aantal gesprekken naar gelang het nodig is en of jij er behoefte aan hebt. Het eerste gesprek bestaat uit 1½ uur,  waarin ik graag uitgebreid kennis met je maak en daarmee een goed beeld van je krijg en de problemen/situaties waar je tegen aan loopt. De vervolggesprekken bestaan uit een uur of hoelang jij graag wilt. Graag geef ik je dan goede raad mee naar huis, die jou kan helpen het probleem/ de situatie te doorzien en op een gegeven moment je verder helpen uit het probleem/ de situatie te komen.

Ik ben dus niet alleen een coach die naar je luistert, maar ook echt iemand die jou daadwerkelijk bij de hand neemt om verder te komen. Want ik wil graag de coach zijn die jou helpt jouw leven aangenamer te maken. Mijn manier van benadering is warm en liefdevol, ik ben iemand bij wie jij je thuis en op je gemak voelt.

Je kunt bij mij terecht voor zowel individuele coaching als relatie-coach of mannen-coaching. Er is geen combinatie mogelijk van een massage en tegelijkertijd coaching, wel is de mogelijkheid om na de coaching een ontspanningsmassage te krijgen.

Mocht de afstand te ver voor je zijn , dan is dat geen probleem daar ik ook online sessies geef via Skype.

Bij verhindering of oponthoud, gelieve 24 uur van tevoren melden.

Uurtarief: €75,- 
 
 
 
Opbellen
E-mail